Tjalk " Vrouw Aaltje "      - Zeilschip (Cultureel Erfgoed *1903) en Evenement lokatie
Gastenboek Vrouw Aaltje
Wij delen graag de ervaringen van onze gasten,
tijdens 'hun speciale vaartocht' aan boord van
Tjalk Vrouw Aaltje !Hieronder een aantal belevingen door onze gasten geschreven en met beeld kracht bijgezet ...
Wij vinden het erg leuk wanneer ook andere gasten van Vrouw Aaltje hun ervaring, tips & aanmerkingen hieronder in ons gastenboek plaatsen. Wij zijn benieuwd ...


Dank 'Tony & Alice'!
Helemaal te gek trouwen!

Trouwen is al helemaal te gek, maar op 'Vrouw Aaltje' in de alomringende sfeer van vrolijke en bijzonder attente zorg van Peter en Mirjam is ‘t een waanzinnige droom die is uitgekomen!

Totaal toegesneden op de persoonlijkheden van het aankomend bruidspaar werden alle stappen minutieus voorbesproken en niets was te gek. Sterker nog, in die empathische sfeer plakten Peter en Mirjam er nog allerlei verrassingen aan vast: de mooiste veldboeketten stonden aan boord met precies die bloemen waar wij dol op zijn en waarover we nooit hadden gesproken! In no time brachten Peter en Mirjam sfeer aan boord. De heerlijke, eerlijke, lieve lunch op weg naar ‘de burgerlijke stand te water’ op een werkelijk Ruysdaeliaanse plek, de mooiste en naar veel meer smakende bruidstaart, de ‘vorstelijke barbecue’ en het vrolijk uitnodigend, royale ontbijt liet de inwendige mens aan niets te wensen over: wat een gastvrijheid! Wat een feest!

Tussendoor liepen we in de prachtige natuur van de Amerongse Bovenpolder ‘het laarzenpad’, waarbij Peter onze gids was en Mirjam intussen stiekem van alles voor onze thuiskomst had bereid. En dan, na een vrolijke avond vol speciale aandacht voor ons verleden en toekomstige leven, dobberend in een prachtige zonsondergang, rozig van al het buitenzijn in je totaal in stijl en sfeer opgemaakte kooi te kruipen …

Dit zonovergoten weekeinde staat ons en de gasten – dat zeggen ze bij toerbeurt nog allemaal – voorgoed op het netvlies en in het hart gegrift:      wat geweldig en helemaal te gek!
13 oktober 2011 kwam Groep 5b van De Vrije School Den Haag (met een paar juffen en ouders) bij ons aan boord! Zij hadden eerder op school een project gedaan over de Rijn & Lek en kwamen dit nu van dichtbij bekijken, vanaf Vrouw Aaltje. Wij voeren naar de Sluis van Amerongen, daar kregen de kinderen een rondleiding, waarna zij weer aan boord kwamen en door ons terug gebracht zijn naar de Haven van Wijk bij Duurstede. Hier volgen een paar verhalen en tekeningen van deze super enthousiaste groep! We konden niet alles plaatsen, maar ze hebben allemaal mooie verhalen en tekeningen naar ons toegestuurd. Deze hebben wij in een map aan boord, om aan iedereen te laten lezen en zien.
Wij hebben van jullie genoten kids! En vonden het een TOP dag!
Gasten van Vrouw Aaltje ... schrijft u ook uw ervaring aan ons ...
Hartelijk dank & zonnige groet,
Peter & Mirjam


Uw naam:
Uw e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint